John Marshall High School

Bell Schedules » Professional Development Day

Professional Development Day

Professional Development Day Professional Development Tuesdays are EVERY Tuesday from September 27, 2016 through March 21, 2017 except during Fall finals, December 13, 2016.
Description / Period Start Time End Time Length
Period 1 8:00 AM 8:54 AM 54 min
Period 2 9:00 AM 9:46 AM 46 min
Nutrition 9:46 AM 10:06 AM 20 min
Period 3 10:12 AM 10:58 AM 46 min
Period 4 11:04 AM 11:50 AM 46 min
Lunch 11:50 AM 12:20 PM 30 min
Period 5 12:26 PM 1:12 PM 46 min
Period 6 1:18 PM 2:04 PM 46 min